U bent hier

Ontwikkeling nieuwe programma’s

Voor grotere opdrachtgevers, binnen (internationale) samenwerkingsverbanden en zelf ontwikkelen we complete trainingen, programma’s en gedragsinterventies voor jongeren. De meest bekende daarvan zijn Work-Wise en TOPs!, maar ook nu zijn we bezig met nieuwe initiatieven.

Solid base for the future of young male offenders

Internationale ontwikkeling tussen Nederland en zeven andere Europese landen. Een Solide Basis voor de Toekomst is een interventie voor meisjes, gericht op het verhogen van hun gevoel van eigenwaarde en het verbeteren van hun sociale competenties. Met subsidie van de Europese Commissie ontwikkelen we het programma door naar een variant voor jongens, als programma binnen onderwijsinstellingen en residentiële of ambulante voorzieningen.

'de Werkstraat'

Stichting 180 is projectleider voor de ontwikkeling van de Orion Werkstraat, een nieuw initiatief van het Orion College Amsterdam. Orion wil voor haar leerlingen die passen in het uitstroomprofiel Arbeidsmarkt de werkwijze voor arbeidsvoorbereiding, arbeidstoeleiding en arbeidsinpassing professionaliseren.

TOPs! voor Curacao

Voor de FDRS (Fundashon Fondo pa Deporte i Responsabilidat Sosial) van Curacao zijn we bezig om het programma TOPs! geschikt te maken voor de jongeren van Curaçao. Professionals in Curaçao worden opgeleid door 180. Handleidingen en ondersteunende materialen worden (waar nodig) vertaald naar Papiamento.  Ook implementatie, monitoring van de uitvoering en evaluatie van het programma wordt door 180 verzorgd. 

180  |  Dolderseweg 120  |  3734 BL Den Dolder  |  T 088-8800300  |  E info@180.nl