U bent hier

Onze expertise

180 verbindt de domeinen van (jeugd)zorg, arbeidsmarkt en onderwijs om te komen tot succesvolle trajecten voor risicojongeren.

 180 is dé specialist op het gebied van evidence based trainingen voor professionals die werken met risicojongeren. Kenmerk van onze programma's is het belang dat we hechten aan eigen kracht van jongeren, mobilisatie van het sociale netwerk en een integrale aanpak.  Onze trainers hebben jarenlange ervaring met de meest risicovolle jongeren en zijn up-to-date geschoold. Onze focus ligt op kwaliteit, programma-integriteit, monitoring en resultaat.

Deskundigheidsbevordering professionals

Een belangrijke succesfactor in het werken met jongeren is het vergroten van de competenties van hun begeleiders. Alle opleidingen die we bieden zijn daarop gericht; van individuele trajectbegeleiding tot motiverende gespreksvoering. Onze trainers hebben zelf ruime ervaring in het werken met kwetsbare jongeren.

Evidence based methode voor trajectbegeleiding

Met Work-Wise en ‘Aan de Slag’ hebben we meer dan 10 jaar ervaring in het implementeren en borgen van methoden voor (individuele) trajectbegeleiding. Doel is het het behalen van een startkwalificatie, het vinden en houden van stage of werk en/of het zelfstandig gaan wonen. Onze methodieken zijn evidence based, resultaten worden zorgvuldig gemonitord.

Gedragsinterventies voor jeugd en jong volwassenen

Ons aanbod omvat ook interventies, programma’s en methodieken direct voor jongeren. Denk aan TOPs!, ‘Solide Basis voor je Toekomst’ speciaal voor meiden en een interventie Sociale Vaardigheden op maat.

Onafhankelijk advies

We adviseren gemeenten en jeugdzorgaanbieders bij het ontwikkelen of selecteren van methoden of trainingen voor professionals die werken met risicojeugd.

Vrijblijvend kennismaken om te horen wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 088-8800 300. 

180  |  Dolderseweg 120  |  3734 BL Den Dolder  |  T 088-8800300  |  E info@180.nl