U bent hier

Klanten over ons

Nebahat Albayrak, in haar functie als staatssecretaris van Justitie

“Work-Wise staat voor en integrale aanpak, maatwerk en samenwerking. U begrijpt dat deze opzet mij aanspreekt. Work-Wise doet waar zo veel behoefte aan is. Het begeleiden van jongeren naar een opleiding of werk; naar een toekomst.”

 

Arno Wallet, directeur Introbouw

“De opzet van Work-Wise vind ik uitstekend. Ik denk ook dat de jongens hiermee de basis leggen voor een succesvolle terugkeer in de maatschappij. Onze  ervaring leert wel dat er ook nog controle moet zijn, op welke wijze dan ook. De jongens moeten echt en goed begeleid leren omgaan met de gekregen vrijheid.”

 

Andre Rouvoet, in zijn functie als minister voor Jeugd en Gezin

“Het Work-Wise traject is voor mij waardevol omdat het gericht is op een integrale aanpak met maatwerk en samenwerking tussen de verschillende partijen die zich met de jongere bemoeien.”

 

Mieke Broeren, projectleider Doorstromers, afdeling Openbare Orde & Veiligheid van de gemeente Den Haag

“Het is fijn dat je in Work-Wise een partner hebt die met de jongere nadrukkelijk op zoek gaat naar sport, naar school, naar werk, naar een goede invulling van de dag. Vergis je er niet in hoe enorm veel partijen er nodig zijn om een jongere op het juiste paadje te houden.” 

180  |  Dolderseweg 120  |  3734 BL Den Dolder  |  T 088-8800300  |  E info@180.nl