U bent hier

Klanten over ons

Jetta Klijnsma, in haar functie als staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

“De wilskracht onder jongeren om hun leven weer op de rails te krijgen is gelukkig groot. Work-Wise draagt bij aan die positieve ommekeer en dat kan op mijn blijvende steun rekenen.”

 

Gert Ranter, Gedeputeerde voor Zorg en Participatie in het kader van het ‘1000-jongerenplan’ van de Provincie Overijssel

“Het werk dat Work-Wise doet met jongeren is precies het trajectwerk dat we zoeken. Work-Wise begeleidt gedurende langere tijd, pakt alle leefdomeinen aan en heeft bovendien veel ervaring met de minst gemakkelijke jongeren. Dus eigenlijk is het de perfecte match.”

 

Annemarie Jorritsma, als voorzitter Vereniging Nederlandse Gemeenten

“Gemeenten zijn druk bezig met het verzamelen van geschikte programma’s om (risico-)jongeren te benaderen, met ze aan de slag te gaan en vooruit te helpen. De praktische aanpak van Work-Wise maakt het een sterk en uitermate geschikt programma voor de jongeren die op ‘het bordje’ van de gemeente terecht komen.”

 

Andre Rouvoet, in zijn functie als minister voor Jeugd en Gezin

“Ik vind het van een enorm groot belang dat jongeren na hun behandeling begeleid en gesteund worden in het houden of verkrijgen van een baan of dagbesteding. Ook het afronden van een opleiding is nodig voor het opnieuw vinden van een  goede eigen plek in onze samenleving. Net als een veilige plaats om te wonen en een positief sociaal netwerk. Work-Wise kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren.”

 

Krijnie Schotel, lid Raad van Bestuur van Avenier

Over het Buitenprogramma Work-Wise: “Zo kort als kan, zo lang als nodig. Wij kunnen door deze samenwerking onze jongeren echt een zorgarrangement op maat bieden en dat is wat we willen. We volgen en begeleiden de jongeren van begin tot eind, van geslotenheid tot eventuele zelfstandigheid. De ITB’er en het Buitenprogramma Work-Wise spelen daarbij een belangrijke rol.“

 

Michiel Keulemans projectleider Actieplan Jeugdwerkloosheid regio West-Brabant

“Met ‘Aan de slag’ weten we een groep te helpen die nu nog te vaak tussen de wal en het schip valt.”

 

Monique Engelbertink, projectleider ‘1000-jongerenplan’ en Actieplan Jeugdwerkloosheid voor kwetsbare jongeren voor de regio Twente.

“Met de komst van de Individueel Trajectbegeleiders heeft de jongere één aanspreekpunt voor alles. Wat voor de jongeren ook enorm telt, is dat deze begeleider neutraal is. Dus niet van school, jeugdzorg, reclassering of wat dan ook. Dat schept vertrouwen.”

 

Margot Vingerhoets, Procesregisseur Jeugd bij het Zorg- en Veiligheidshuis Tilburg

“De kracht van het ‘Aan de Slag’ project is enorm. Jeugdigen krijgen een soort succesgevoel, waarschijnlijk voor het eerst in hun leven.’

180  |  Dolderseweg 120  |  3734 BL Den Dolder  |  T 088-8800300  |  E info@180.nl