U bent hier

Onze ervaringen

Ruime ervaring binnen het (speciaal) onderwijs

We zijn sinds 1998 actief binnen het onderwijs met programma’s voor jongeren en deskundigheidsbevordering van professionals. Ons programma Work-Wise is vanaf 1998 ontwikkeld vanuit het voortgezet speciaal onderwijs en EQUIP hebben we van 1996 tot 2012 gegeven binnen vele onderwijsinstellingen en Rebound voorzieningen.

TOPs! op veel scholen

Op dit moment zijn we actief met TOPs! binnen bijvoorbeeld FOCUS Beroepsonderwijs (MBO), binnen Pauwer, het Wellant College, Bijzonder Jeugdzorg Brabant, de Leo Kannerschool voor autistische kinderen, Horizon onderwijs, Rebound Groningen, De Baanbreker (voor praktijkonderwijs), het Maxima College, de Wijkscholen in Rotterdam, School2Care in Amsterdam en het Ichtus College. 

Trainingen en deskundigheidsbevordering

Daarnaast geven we Motiverende Gesprekvoering binnen VSO Kristallus en de Rentray-Suringar school. Onze opleiding Aan de Slag geven we in Twente en Work-Wise Duaal voeren we uit samen met de Rentray-Suringar school, het Ginneken college, De Burgtschool en VSO De Sprong. De opleiding Individuele Trajectbegeleiding geven we op verschillende VSV scholen in Friesland en de ‘omgaan met geld’- training C(r)ash geven we op de wijkscholen in Rotterdam.

Groepsmanagement, intervisie en advies

Op het Wellant College werken we aan groepsmanagement en we verzorgen alle intervisie voor de TOPs! coaches binnen bijvoorbeeld Pauwer en FOCUS Beroepsacademie. Het ORION college in Amsterdam voorzien we van advies en projectmanagement in de ontwikkeling van hun Werkstraat. 

180  |  Dolderseweg 120  |  3734 BL Den Dolder  |  T 088-8800300  |  E info@180.nl