U bent hier

180 Cedeo-erkend

15 maart 2013
180 ontvangt de Cedeo-erkenning op basis van klanttevredenheidsonderzoeken die zijn uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksinsituut Cedeo, waaruit blijkt dat opdrachtgevers zeer tevreden zijn met de opleidingen van 180. Conclusie van Cedeo is dat 180 het predikaat “Cedeo erkend” mag voeren op het gebied van Maatwerk Bedrijfsopleidingen en Open Bedrijfsopleidingen.

Cedeo

Cedeo is een onafhankelijke intermediaire organisatie die 'human resources improvers' zoals opleidingsinstituten, werving & selectiebureaus, uitzendbureaus en organisatieadviseurs onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Indien zo'n externe aanbieder aan de eisen voldoet, kan deze in aanmerking komen voor het predikaat 'Cedeo-erkend'. Een Cedeo- erkenning betekent dat meer dan 80% van de opdrachtgevers ‘tevreden tot zeer tevreden’ zijn over de samenwerking met de betreffende organisatie en de geboekte resultaten. De erkenningen hebben een geldigheid van 2 jaar.

Open- en maatwerkopleidingen van 180 positief beoordeeld

Cedeo audit en certificeert als onafhankelijke instantie leveranciers van opleidingen en andere HR-diensten. Een uitvoerige enquête onder de opdrachtgevers vormt een belangrijk deel van de audit.

Om u een indruk te geven van de reacties van onze opdrachtgevers van de maatwerk opleidingen: "De inhoudelijke omschrijving van het programma is goed", "Ze hebben zich keurig aangepast aan onze speciale wensen", "De trainers zijn mensen met kennis en kunde, kritisch en mensgericht die openstaan voor ideeën”, “De trainer is inhoudelijk volledig op de hoogte, zowel theoretisch als praktisch”. Over de organisatie: “Ze communiceren op een heldere manier. Je krijgt snel antwoord en ze houden zich aan afspraken”. En Cedeo concludeert: "180 wordt geprezen om het maatwerk, de betrokkenheid bij haar klanten. “Ze zijn proactief als dat nodig is. Het is een transparante organisatie."

Ook over onze open opleidingen is men positief: “De docenten hebben voldoende kennis en ervaring, en de flexibiliteit om ingebrachte casussen te behandelen en het programma aan te passen”, “Wat ik er goed aan vind is de manier van sturen, de feedback. Je wordt vrijgelaten maar toch ook heel duidelijk geconfronteerd”. En Cedeo concludeert: "Kwaliteit staat bij Stichting 180 hoog in het vaandel. De stichting levert maatwerk door nauw aan te sluiten bij de specifieke vragen en omstandigheden van de deelnemers”.

We doen er alles aan om deze lijn voort te zetten en hopen ook u binnenkort op een van onze trainingen te mogen verwelkomen.

Meer informatie over het keurmerk vindt u op de website van Cedeo

180  |  Dolderseweg 120  |  3734 BL Den Dolder  |  T 088-8800300  |  E info@180.nl