U bent hier

500 Publicaties over Werk en Inkomen in een digitale boekenkast

21 juni 2012
Staatssecretaris Paul de Krom heeft tijdens het Divosa Voorjaarscongres op 14 juni de digitale boekenkast Werk & Inkomen officieel gelanceerd.

De digitale boekenkast bevat onderzoeken over de effectiviteit van instrumenten en interventies, verschillende klantgroepen (WWB, Wajong, ouderen, jongeren), dienstverlening en de verschillende evaluaties van wetten en maatregelen. Alle onderzoeken zijn voorzien van een korte samenvatting en kunnen worden gedownload en geprint.
 
Universiteiten
De boekenkast is een platform waarbij de uitvoeringsorganisaties voor de sociale zekerheid met elkaar samenwerken op het gebied van kennisontwikkeling in het domein van werk en inkomen. Het gaat voornamelijk om onderzoek dat gedaan is in opdracht van de leden van het Kennisplatform Werk en Inkomen (KWI). De inhoud wordt verder aangevuld met relevante publicaties van derden, zoals universiteiten en andere onderzoeksinstellingen.
 
Deelnemers
Het platform is ontwikkeld op verzoek van het Kennisplatform Werk en Inkomen (KWI). Naast UWV en SVB participeren ook de Inspectie SZW, het ministerie van SZW, de gemeente Amsterdam, gemeente Amersfoort, Divosa en het CBS in dit platform.
 
(Bron: Gemeente nu)

180  |  Dolderseweg 120  |  3734 BL Den Dolder  |  T 088-8800300  |  E info@180.nl