U bent hier

Europese subsidie voor ontwikkeling nieuw programma voor jongens

04 november 2012
De Europese Commissie heeft een projectvoorstel van 180 geselecteerd voor financiering. Gezamenlijk met een aantal instellingen uit Nederland en uit een aantal Europese landen wordt het programma 'Een Solide Basis voor de Toekomst' doorontwikkeld naar een variant voor jongens.

Europees project

In dit Europese project gaat 180 samen met JJI De Hunnerberg, JJI Den Hey-Acker en instellingen uit Duitsland, Noord-Ierland, Italië, Spanje, Frankrijk, Griekenland en Bulgarije het programma ‘Een Solide Basis voor de Toekomst’ doorontwikkelen naar een variant voor jongens.

Een Solide Basis voor de Toekomst

Een Solide Basis voor de Toekomst is een interventie voor meisjes in residentiële voorzieningen, ambulante voorzieningen of onderwijsinstellingen. Doel is het verhogen van gevoel van eigenwaarde en het verbeteren van hun sociale competenties. De interventie bestaat uit drie deelmodules “Ik en mijzelf ”, “Ik en relaties” en “Ik en de maatschappij”. De meisjes worden gestimuleerd het aangeleerde en gewenste gedrag op verschillende leefgebieden toe te passen.

 

      

180  |  Dolderseweg 120  |  3734 BL Den Dolder  |  T 088-8800300  |  E info@180.nl