U bent hier

Maatwerk slaat aan: Trainingen 180 worden door u goed beoordeeld!

08 juni 2016
Stichting 180 profileert zich graag als dé specialist op het gebied deskundigheidsbevordering van professionals die dagelijks met jeugd en jongvolwassenen te maken hebben. Daarom zijn we blij met de hoge waardering van deelnemers voor onze opleidingen trainingen.

Enthousiaste trainers

Al onze trainingen zijn interactief en kunnen op maat worden aangeboden. Maar waarschijnlijk is het belangrijkste: ze worden gegeven door enthousiaste trainers die zelf bij hun eerdere werkgevers ruime ervaring hebben opgedaan met risicojongeren of jongvolwassenen. Gelukkig vertaalt de ervaring van onze trainers zich in de cijfers die de cursisten ons geven.

Voor de trainingen TOPs!, Aan de slag, YOUTURN en TOPs! Karibe geeft u ons cijfers die er niet om liegen. De gemiddelden komen nergens onder de 8 en lopen op tot 9 voor de trainingen TOPs! Caribe en YouTurn. Daar zijn we beretrots op! Hartelijk dank en natuurlijk sterkt dat ons in de overtuiging dat we ons trainingsaanbod actueel moeten houden en in de actuele kennis van onze trainers moeten blijven investeren.

180  |  Dolderseweg 120  |  3734 BL Den Dolder  |  T 088-8800300  |  E info@180.nl