U bent hier

Nieuwe website voor TOPs!

26 februari 2018
Misschien was het je al opgevallen, zo niet ga dan snel even een kijkje nemen: TOPs! heeft tegenwoordig een gloednieuwe eigen website! Ga naar www.kiesvoorpositief.nl en lees alles over de methodiek en ons aanbod of kom direct in contact met ons TOPs!-team.

Over TOPs!

U wilt een positief en veilig leef- en leerklimaat op uw school? TOPs! is een programma dat jongeren bewust maakt van hun eigen denken en doen en hen leert hier verantwoordelijkheid voor te nemen. Dit doet TOPs! door jongeren te leren dat ze in iedere situatie kunnen kiezen voor een positieve oplossing. Ze leren elkaar positief te benaderen en met respect te behandelen. 

TOPs! is een lesmethode en methodiek in één. Het programma vergroot de zelfregie van leerlingen en leert docenten hoe zij de leerlingen kunnen coachen richting sociaal gedrag, waardoor een positief sociaal klimaat in de klas ontstaat. 
 
Voor meer informatie: Ga naar www.kiesvoorpositief.nl of neem contact op met onze TOPs! programmacoördinator Anna Hulsebosch: 06 - 23 62 38 96

180  |  Dolderseweg 120  |  3734 BL Den Dolder  |  T 088-8800300  |  E info@180.nl