U bent hier

Twintig TOPs! trainers opgeleid voor Aruba

16 oktober 2015
Afgelopen maand zijn 20 medewerkers van de stichting Reclassering en Jeugdbescherming Aruba en het Orthopedagogisch Centrum Aruba door Stichting 180 opgeleid tot TOPs!-trainer.

Van EQUIP naar TOPs!

Zowel de stichting Reclassering en Jeugdbescherming Aruba als het Orthopedagogisch Centrum Aruba hebben in het verleden ook gewerkt met de voorloper van dit programma – EQUIP. Na kennismaking waren ze zeer enthousiast over het speciaal doorontwikkelde TOPs!. TOPs! is het groepsprogramma dat jongeren met antisociaal en delinquent gedrag leert om verantwoordelijkheid te nemen voor hun gedrag en positief te denken en doen.

Veel enthousiasme

De opleiding is op locatie op Aruba in-company gegeven door twee opleiders van Stichting 180. De deelnemers waren erg enthousiast over het niveau van de opleidingen en de deskundigheid van de coaches. Een samenvatting van de positieve feedback: veilige sfeer, ruimte voor iedereen, duidelijke kennis van zaken en ervaring. “De opleiders brengen vol enthousiasme hun kennis en kunde over!”

Trainerslicentie voor twee jaar

Alle opgeleide trainers hebben na afloop van de opleiding een licentie met een geldigheidsduur van 2 jaar ontvangen. Met deze licentie zijn de trainers bevoegd om binnen Stichting Reclassering en Jeugdbescherming Aruba en Orthopedagogisch Centrum Aruba TOPs!-bijeenkomsten te geven. In november van dit jaar gaan we een tweede groep op Aruba opleiden en geven dan tevens advies over de implementatie van TOPs!

180  |  Dolderseweg 120  |  3734 BL Den Dolder  |  T 088-8800300  |  E info@180.nl