U bent hier

Uitnodiging themabijeenkomst belonen en straffen

08 februari 2018
Om gedrag van jongeren te versterken of af te zwakken, is binnen YOUTURN een systeem van technieken, beloningen en straffen opgenomen. In de praktijk lijken de oorsprong en essentie van dit systeem wat naar de achtergrond verschoven te zijn, met als resultaat: ongewild wordt de verkeerde norm neergezet en het verkeerde gedrag bekrachtigd. Om deze reden organiseren de Gebruikersgroep YOUTURN en Stichting 180 een themabijeenkomst voor (senior) pedagogisch medewerkers, methodiekcoaches, gedragswetenschappers, teamleiders/afdelingshoofden en inhoudelijk directeuren van alle JJI’s. Doel van de dag is het inzicht te vergroten over efficiënt en effectief belonen en straffen, om van daaruit een kwaliteitsimpuls te geven aan het hanteren van beloningen en straffen binnen de JJI’s.

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor deze themabijeenkomst, welke plaatsvindt op:

Datum:           donderdag 12 april 2018

Tijd:                09.00 – 16.30 uur

Locatie:          Utrecht

Per JJI kunnen er in totaal 9 medewerkers deelnemen. U kunt zich inschrijven via het formulier in de kantlijn. Het voorlopige programma treft u aan in het document daaronder.

Een week voorafgaand aan de themabijeenkomst ontvangt u de laatste informatie over het programma en een routebeschrijving. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Anna Hulsebosch (annahulsebosch@180.nl).

Graag tot ziens op 12 april!

De voorbereidingsgroep vanuit de Gebruikersgroep YOUTURN en Stichting 180: Sabine Baardman, Anna Hulsebosch, Nancy van Kuijk en Pieter Looijmans

                   

 

 

180  |  Dolderseweg 120  |  3734 BL Den Dolder  |  T 088-8800300  |  E info@180.nl