U bent hier

Voor jongeren en hun professionals

De kern van wat we doen bestaat uit interventies, programma’s en methodieken gericht op kwetsbare jongeren en trainingen/opleidingen voor professionals die met deze jongeren werken.

Programma's voor jongeren

Het product- en dienstenaanbod van 180 omvat een groot aantal zelf ontwikkelde of voor derden beheerde (erkende) interventies, programma’s en methodieken. De meest bekende daarvan zijn Work-Wise, TOPs! en YOUTURN. U leest er alles over onder ‘Programma’s’.

Trainingen voor professionals

Een belangrijke succesfactor in het verstevigen van de positie van jongeren is het vergroten van de competenties van hun begeleiders of leerkrachten. Alle trainingen en opleidingen die we bieden zijn daarop gericht. Trainingen en opleidingen zijn door 180 zelf ontwikkeld en worden op maat aangeboden aan de afnemende organisatie. Onze trainers staan dicht bij het primair proces en hebben ruime ervaring in het werken met risicojongeren. U leest er alles over onder ‘Trainingen’.

Advies vanuit brede expertise

We adviseren overheden en organisaties die te maken hebben met kwetsbare jongeren en risicojongeren. Onze adviezen gaan over tools en programma’s of de meest effectieve interventies die u kunt inzetten om in een specifieke situatie risico’s te verminderen en de positie van jongeren te verbeteren. We bieden advies over de inhoud van programma’s, over interactie tussen organisatie, professionals en jongeren, over succesfactoren voor implementatie en over bewaking van kwaliteit van uitvoering.

180  |  Dolderseweg 120  |  3734 BL Den Dolder  |  T 088-8800300  |  E info@180.nl