U bent hier

Philips en Nuon treden toe tot bedrijvennetwerk Work-Wise

Inmiddels werken veertig werkgevers mee aan het Work-Wise bedrijvennetwerk en groeit het netwerk nog steeds. Bedrijven uit verschillende bedrijfssectoren werken mee om Work-Wise jongeren een kans te geven in leer/werktrajecten, met stages en banen.

Werkgevers

Deelnemers zijn o.a.: Philips, Nuon, Van der Lande Industries, Croon Electrotechniek, Siemens, C1000, DRU, Alliander, Surfit Kappa en Friesland Campina. Er lopen nog gesprekken met andere werkgevers.

Verschillende sectoren

Het Work-Wise bedrijvennetwerk is een doorsnede van de arbeidsmarkt, bedrijven uit verschillende sectoren werken mee om Work-Wise jongeren een kans te geven met leer/werktrajecten en de mogelijkheid om werkervaring op te doen. De kans op werk voor Work-Wise jongeren neemt hierdoor in grote mate toe.

Er vinden op korte termijn gesprekken plaats met CAO-onderhandelaars horeca van FNV, CNV en De Unie en een aantal kleine en grote horecaondernemers waardoor nog beter maatwerk geleverd kan worden in het Work-Wisetraject en jongeren een baan vinden die bij hen past.

Voor een succesvol Work-Wise traject zijn werkgevers onmisbaar. Organisaties die werken met Work-Wise programma’s kunnen gebruik maken van dit netwerk als het gaat om arbeidstoeleiding van hun jongeren. Of het nu gaat om een snuffelstage, een leer/werkplek, een bijbaan of een echte (start)baan van 20 uur of meer per week.

180  |  Dolderseweg 120  |  3734 BL Den Dolder  |  T 088-8800300  |  E info@180.nl