U bent hier

TOPs! opleidingen voor het onderwijs

Medewerkers die het TOPs!-programma gaan geven, vaak docenten (mentoren) of zorg coördinatoren, volgen eerst een opleiding tot TOPs!-trainer en eventueel tot TOPs!-coach.

TOPS!-trainer

De TOPs!-trainer geeft het TOPs!-programma in de klas. Dit zijn vaak docenten (mentoren) of zorgcoördinatoren. De trainer geeft startbijeenkomsten, verzorgt TOPs!-lessen en voert TIP-bijeenkomsten uit. De vierdaagse-opleiding leidt op tot gecertificeerd TOPs!-trainer.

TOPS!-coach

De coaching van de TOPs!-trainers kan door eigen TOPs!-coaches in uw school worden verzorgd. De opleiding tot TOPs!-coach duurt twee dagen.

Workshops medewerkers

De workshop is bestemd voor al het personeel binnen de school. Tijdens deze workshop leren de medewerkers de gemeenschappelijke taal van TOPs! en de positieve houding die het TOPs!-programma zo succesvol maken. Na afloop kent de hele school TOPs! en dat versterkt het effect van het programma op het school- en leerklimaat.

Trainingsdata

Voor trainingsdata, locatie en aanmeldingen kijk in de Agenda.

Kwaliteitsborging

Stichting 180 monitort door middel van supervisie en het opleiden van een interne coach. Professionals worden eenmalig opgeleid. Om hun certificering te behouden geldt voor trainers een jaarlijks minimum aantal trainingsbijeenkomsten dat gegeven moet worden.

Zowel trainers als coaches worden regelmatig bijgeschoold, opgefrist en beoordeeld. De integriteit en kwaliteit van het TOPs!-programma wordt hierdoor behouden en, waar nodig, vergroot. Zie PDF-document 'Kwaliteitssysteem TOPs! Onderwijs' voor meer informatie.

Kijk voor een uitgebreide programmabeschrijving op pagina:

180  |  Dolderseweg 120  |  3734 BL Den Dolder  |  T 088-8800300  |  E info@180.nl