U bent hier

Weerbaarheidstraining

Professionals die bij hun werk in contact komen met anderen moeten in staat zijn om, op een professionele en functionele manier, werkrelaties aan te gaan en zullen in moeilijke situaties op een professionele manier moeten reageren. Onze training ‘Mentale en fysieke weerbaarheid’ bereidt professionals hierop voor en traint hun vaardigheden.

Over de training

Bij de uitvoering van sommige beroepen komt agressie regelmatig voor. Op dit gebied is een trainingsmethode ontwikkeld die prima aansluit en waarin aandacht is voor zowel mentale als fysieke weerbaarheid van de professional en het verband daartussen.

De kracht van de training ‘Mentale en fysieke weerbaarheid’ is dat cursisten op een praktische manier leren omgaan met diverse vormen van non-verbale en verbale agressie en fysiek geweld zoals deze in onze huidige maatschappij voorkomen. Cursisten maken kennis met hun primaire gedrag wanneer zij geconfronteerd worden met stress, ongemak en angst. 

Kosten

De training ‘Mentale en fysieke weerbaarheid’ bieden we graag op maat aan. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via info@180.nl of via 088 – 8800 300. 

180  |  Dolderseweg 120  |  3734 BL Den Dolder  |  T 088-8800300  |  E info@180.nl