088-8800300 info@180.nl
Selecteer een pagina

In de begeleiding van ex-gedetineerden zijn schulden telkens weer een enorm struikelblok om succesvol terug te keren in de samenleving. Daarom is 180 co-financier van de ontluisterende documentaire ‘Lost boys, 5 jaar later’ die op 4 maart is uitgezonden op NPO2.

In 2011 volgde regisseur Margit Balogh de jongens van de jeugdbende Bloods voor de documentaire-serie Lost Boys. Eén van de bendeleden was Demo. Vijf jaar later heeft hij de vicieuze cirkel van criminaliteit en gevangenissen achter zich weten te laten. Hij werkt als reporter voor een bekend radiostation, is labelmanager bij een platenmaatschappij en is genomineerd voor de NTR-radioprijs. Toch komt Demo maar niet los van zijn verleden. Zijn schuldeisers uit het verleden belagen hem.

Zie hier de preview van Lost boys 5 jaar later: https://portal.eo.nl/over-de-eo/pers/artikel/2019/02/2doc-lost-boys-5-jaar-later-van-bendeleider-naar-rolmodel/