088-8800300 info@180.nl
TOPs! is een METHODE en (mogen we het zeggen) een Way of Life bedoeld om het leef- en leerklimaat in uw instelling of school te verbeteren.
Herkent u dit? Het klimaat bij jullie op school laat net iets te wensen over. Het voelt onveilig, er zijn te veel drop-outs, er worden jongeren gepest, de sfeer onder collega’s kan beter of is wat ongeïnspireerd. TOPs! kan dan serieus uitkomst bieden.  Het is een aanpak die bewezen effectief is, zowel in het onderwijs als in de jeugdhulpverlening. Het helpt bij het creëren van een meer open sfeer, meer veiligheid, meer positiviteit, bij het ontdekken van eigen talent. Zowel bij jongeren, als bij docenten en begeleiders. Wilt u meer weten en misschien wel getraind worden in TOPs!? Bekijk ons filmpje eens, of bel Arjo Haasnoot (06 – 23 62 38 71) of Monique Beute ( 06 – 82 54 28 80) van Stichting 180. Wij kunnen u er alles over vertellen. Een aanpak op maat is zeker mogelijk. We hechten erg aan kwaliteit en staan u bij bij het eigen maken van de aanpak op school of in uw instelling.