088-8800300 info@180.nl

Sinds kort hebben alle PI’s in Nederland de nieuwe re-integratietraining Aan de bak! in gebruik genomen.  De training borduurt voort op de re-integratietraining Kies Voor Verandering (KVV). De nieuwe training is doorontwikkeld door Stichting 180 en vormgegeven door Studio Oehoe. De PI-trainers zijn inmiddels door 180 getraind en de eerste groepen worden in de bajes getraind in onderwerpen als keuzes maken, herstel van relaties, goede en minder goede eigenschappen. De training leidt tot doelen en acties van de gedetineerde op de vijf kernvoorwaarden, Herstel en Sociaal netwerk. In december 2020 staat een feedback-ronde op de agenda. Daarna wordt de laatste hand gelegd aan Aan de bak! en kan de training er weer een paar jaar tegenaan!

Eerder ontwikkelde Stichting 180 al de training Sociaal netwerk en relaties en de training Werk & inkomen voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds kort hebben alle PI’s in Nederland de nieuwe re-integratietraining Aan de bak! in gebruik genomen.  De training borduurt voort op de re-integratietraining Kies Voor Verandering (KVV). De nieuwe training is doorontwikkeld door Stichting 180 en vormgegeven door Studio Oehoe. De PI-trainers zijn inmiddels door 180 getraind en de eerste groepen worden in de bajes getraind in onderwerpen als keuzes maken, herstel van relaties, goede en minder goede eigenschappen. De training leidt tot doelen en acties van de gedetineerde op de vijf kernvoorwaarden, Herstel en Sociaal netwerk. In december 2020 staat een feedback-ronde op de agenda. Daarna wordt de laatste hand gelegd aan Aan de bak! en kan de training er weer een paar jaar tegenaan!

 

 

Eerder ontwikkelde Stichting 180 al de training Sociaal Netwerk en Relaties en de training Werk & Inkomen voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI).