088-8800300 info@180.nl

2 juni TOPs! ONLINE Thema Café van 15:00 – 17:00 uur

Stichting 180 biedt dit jaar voor het eerst online Thema Café’s aan. Op 2 juni en 17 november organiseren we TOPs! Thema Café’s bedoeld voor TOPs!-trainers, coaches en opleiders. Deelname is gratis. Wel graag even inschrijven hieronder via de link.

THEMA van ons eerste TOPs! Thema Café

 >>>>>>>>>>>>>>>>>>> TOPs! lessen geven, dat doe je ZO!  <<<<<<<<<<<<<<<<<

Programma:

In deze tijd die door corona wordt geregeerd hoeft niet alles stil te vallen. Het onderwijs gaat door – veelal met online- aanpassingen in het lesaanbod. Ook TOPs!-lessen kunnen met een paar slimme aanpassingen doorgaan. Hoe??? TOPs!-trainster Sanne van der Veen (docent OPDC Groningen) geeft jullie een online TOPs!-les. Daarna ga je verder in subgroepen met een van de thema’s:

– Leren vissen, dat lukt mij wel (over Tops!-taal)

– Groepsdynamica

– TOPs! voor introverte jongeren

 

Je mag zelf kiezen welk subthema je gaat uitwisselen samen met andere TOPs!-trainers, opleiders en coaches.

Ons TOPs!-Thema Café is bedoeld voor uitwisseling, tips en vragen. Het is een virtuele ontmoeting met TOPs!-collega’s in Nederland. Een drankje en hapje kunnen we niet voor je regelen, maar kan je natuurlijk wel naast je zetten!

Meld je hieronder aan om je in te schrijven voor dit allereerste ONLINE TOPs! – Thema Café op 2 juni 2021. Zet het tweede TOPs! Thema Café ook alvast in je agenda! Dat wordt 17 november van 15:00 -17:00 uur. Als je al weet dat je daar ook aan mee wilt doen, zet dat dan aub. bij je aanmelding?

Voor eventuele vragen kun je vooraf of achteraf contact opnemen met trainer/supervisor Arjo Haasnoot via 06–23623871.

10 + 1 =