088-8800300 info@180.nl

Beste TOPs!-trainer, – coach of -opleider

 

Het eerste TOPs! -themacafé over het online aanbieden van TOPs! ligt al weer even achter ons. Het is tijd voor een nieuw TOPs!-themacafé!

We nodigen je daarom graag uit voor een tweede online meeting op woensdag 17 november 2021 van 14:30 – 16:00 uur. 

Het thema is deze keer: TOPs! op maat

Het themacafé start met een ervaringsverhaal van docent Len van der Velden, werkzaam in het Oranje Nassaucollege in Zoetermeer – over Tops! in zijn VMBO+klas. Daarna horen we graag jouw ervaringen. Denk aan: welke lessen bied je juist wel en juist niet aan en waarom? Pas je lessen aan aan jouw doelgroep? Hoe vaak per week geef jij een TOPs!-les? Welke reacties krijg je daarop van leerlingen en andere docenten?

Wil je meedoen aan het themacafé? Meld je dan uiterlijk 10 november aan via info@180.nl Deelname is gratis. Het themacafé is bedoeld voor uitwisseling, tips en vragen. Het is een virtuele ontmoeting met TOPs!-collega’s in Nederland.