088-8800300 info@180.nl

Vlak voor de zomer hebben Stichting 180 en Perspectief Herstelbemiddeling zes JJI-medewerkers opgeleid tot DAPPER-trainer. Een mooie aanleiding om deze belangrijke  interventie- met als doel het vergroten van slachtofferempathie en het motiveren van jongeren tot herstelgericht contact met het slachtoffer – onder de aandacht te brengen!

DAPPER is een groepstraining die vooral wordt aangeboden aan kortverblijvers in fase 2. De module omvat 8 bijeenkomsten van 1 uur – maar wordt ook wel eens in een kortere opzet aangeboden. Een sessie die veel impact heeft, is de bijeenkomst waarin een ervaringsdeskundige vertelt hoe hij zijn deelname aan een hersteltraject heeft ervaren.

 

 Zou jij of jouw team meer willen weten over DAPPER en deze opleiding willen volgen?

Neem dan contact op met Lise Groen van Stichting 180: lisegroen@180.nl