088-8800300 info@180.nl

Elk mens verdient een nieuwe kans

Contact

 

Bezoekadres

Stichting 180
Gansstraat 164
3582 EP Utrecht

Postadres

Stichting 180
Postbus 37
3734 ZG Den Dolder

Aangepaste routebeschrijving naar Stichting 180 (i.v.m. coronamaatregelen)

 

180 is gevestigd in een oude vrouwengevangenis, in de zijvleugel van het oude Pieter Baan Centrum. Normaliter vinden onze trainingen plaats in de oude vrouwengevangenis (huisnummer 164). In verband met corona wijken wij tijdelijk uit naar het oude Pieter Baan Centrum; deze bevindt zich aan de rechterzijde van de oude vrouwengevangenis, op huisnummer 170. Het is een oranje gebouw waar nu de IND gevestigd is. Er is daarom bij de ingang bewaking aanwezig. U bent aangemeld voor deze training. U kunt zich melden bij de bewaking, geef hier uw naam en de naam van de training door. 
De trainingsruimte bevindt zich in een voormalige sportzaal op de begane grond. De route is aangegeven middels bewegwijzering.

Openbaar vervoer

Vanaf treinstation Utrecht Centraal is het ongeveer 25 minuten lopen naar ons kantoor. U loopt de Catharijnesingel af, die aan het einde min of meer vloeiend overgaat in de Gansstraat. U vindt ons kantoor aan uw linkerhand op nummer 164.

Ook kunt u bus 12 richting De Uithof nemen. In 5 minuten brengt deze bus u naar halte Sterrenwijk; vanaf daar is het nog 5 minuten lopen.

Vanaf treinstation Utrecht Vaartsche Rijn is het ongeveer 15 minuten lopen naar ons de trainingsruimte. U loopt over de Oosterkade en slaat aan het einde daarvan rechtsaf, de Gansstraat in.

Eigen vervoer

Wanneer u aan de overzijde van de straat parkeert, betaalt u € 4,27 per uur.

De Gansstraat valt net buiten de ‘milieuzone’ van het centrum van Utrecht. Mocht u een oudere personen- of bestelauto op diesel besturen, kijkt u dan op Milieuzone Utrecht hoe u ons kantoor kunt bereiken.

Download Routebeschrijving