088-8800300 info@180.nl

 

Onze interventie De Nieuwe Toekomst is opnieuw erkend als ‘Goed onderbouwd’ en opgenomen in de databank Effectieve sociale interventies van Movisie.

Stichting 180 beheert de interventie De Nieuwe Toekomst. Een interventie die vrouwen met ernstig huiselijk geweldervaringen helpt met het vinden van een baan. Een baan die hen economisch zelfstandig maakt en de grootste kans biedt op het doorbreken van de cirkel van geweld voor henzelf en hun kinderen. Een preventieve aanpak, die ervoor zorgt dat vrouwen een uitweg hebben. Een uitweg die kan voorkomen dat zij worden vermoord door hun partner of ex-partner. In de gemeenten Rotterdam, Leiden, Almere, Zwolle, Apeldoorn en Utrecht wordt dit trainingsprogramma met enthousiasme en succes aan vrouwen met (ernstig) huiselijk geweldervaringen aangeboden.

Meer weten over het inzetten van dit trainingsprogramma voor vrouwen die slachtoffer zijn geweest van (ernstig) huiselijk geweld? Zoek contact met Monique Beute, landelijk coördinator van De Nieuwe Toekomst: 06 Р82 54 28 80

https://180.nl/interventie-de-nieuwe-toekomst/