088-8800300 info@180.nl

1-daagse TOPs!-opfristraining voor TOPs!-coaches

Trainingsdag: 29 november

  • De training duurt van 10:00 uur tot 15:00 uur
  • Locatie: nader te bepalen

Trainer: Arjo Haasnoot

Over TOPs!: TOPs! is een lesmethode en methodiek in één. Zo biedt het programma door de concreet uitgewerkte lessen houvast aan docenten/begeleiders en werkt TOPs! aan een grondhouding die gericht is op het belonen van gewenst gedrag in plaats van bestraffen van ongewenst gedrag. Als trainer leert u aan de slag te gaan met sociale vaardigheden, omgaan met emoties en moreel redeneren. Jongeren maakt u bewuster van hun eigen denken en doen en leren hier verantwoordelijkheid voor te nemen. TOPs! leert jongeren dat ze in iedere situatie kunnen kiezen voor een positieve oplossing. Thema’s die in TOPs! aan de orde komen zijn bijvoorbeeld omgaan met groepsdruk en agressie, het voeren van een moeilijk gesprek, excuses maken, goed gebruik van social media, vriendschap en pesten. Zo bevordert TOPs! een veilig en positief leef- en leerklimaat. Jongeren nemen het nieuwe denken en doen mee naar buiten en docenten/begeleiders gaan dankzij de TOPs!-training anders om met de jongeren. Ze zullen meer coachend in plaats van instruerend te werk gaan en de gezamenlijke taal die binnen TOPs! wordt gebruikt, zorgt voor sneller wederzijds begrip.

Over de TOPs!-opfristraining voor coaches: Tijdens deze 1-daagse opfristraining staat in het teken van bijscholing op het gebied van coachings-vaardigheden. Er is ruimte om vragen te stellen en te oefenen met eigen casussen.

Toelatingseisen: De opfristraining is toegankelijk voor TOPs!-coaches waarvan de instelling waarbij zij werkzaam zijn een gebruikersovereenkomst TOPs! heeft afgesloten met Stichting 180.

Overige toelatingseisen:

  • heeft de training tot TOPs!-coach gevolgd

Aanmelden: Meld je aan voor deze training door een e-mail te sturen met je naam, organisatie en telefoonnummer én vermelding van Herhalingstraining TOPs! coaches op 29 november 2023 naar: bedrijfsbureau@180.nl

Lunch: Wij serveren vegetarische en veganistische broodjes.

* De kosten van deze training zijn inclusief de licentie voor 2 jaar, trainingsmateriaal, koffie/thee en lunch.

Datum

nov 29 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 am - 3:00 pm

Kosten

€375,00

Organisator

Stichting 180
Email
info@180.nl