088-8800300 info@180.nl

samen werken aan een leuker leven voor ieder mens!

Wetenschap en praktijk

Onze organisatie is zo ingericht dat we onze methoden en trainingen kunnen blijven verbeteren. Dit doen we in overleg met de gebruikers in de praktijk en in nauw samenspel met wetenschappers.

Wetenschappelijke adviescommissie

We werken samen met een wetenschappelijke adviescommissie bestaande uit wetenschappers uit het veld van jeugd, arbeid, zorg en onderwijs. De commissie komt driemaal per jaar bijeen en houdt ons zo scherp. In samenspraak met hen initiëren we nieuwe ontwikkelingen en eventueel nieuw wetenschappelijk onderzoek. Resultaten delen we met klanten en andere belanghebbenden. Zo zetten we in op erkenning van de door ons aangeboden methoden door de verschillende erkenningscommissies.

Kenniskringen

Door onze brede kring van opdrachtgevers en gebruikers is er binnen ons netwerk veel praktijkkennis aanwezig. Die kennis bundelen we in zogenaamde kenniskringen. Zo hebben al onze programma’s en methoden een gebruikersgroep die bijeenkomt om kennis en ervaring uit te wisselen en zo programma’s te verbeteren en ieders expertise te vergroten.